8place
KalóriaBázis fejlesztés ötletek All the ideas and discussions
110 votes Vote

Találatok megjelenítése kalória tartalom alapján

Jónak tartanám, ha a jelenleg rendelkezésre álló rendezési szempontok mellett a keresett ételeket/italokat kalória tartalom alapján is lehetne rendezni.

Bertalan , 18.09.2018, 14:15
Response from the site administrator
kaloriabazis, 18.09.2018
ez vicces, mert eleve a kcal miatt csináltam a rendezési lehetőséget, a többi tápanyagot csak extraként tettük be. végül minden bent lett, csak a kcal maradt ki véletlenül. Egész sokáig nem is hiányolta senki, de jó ez a felület, mert most látom, hogy igény lenne rá, hamarosan megcsináljuk. igaz, ennek a jó működéséhez tisztítani kellene sz adatbázist (a sok hibás adatot is kijelzi, sőt, azokat elsősorban), kéne új korrektorokat találnom.
Idea status: under consideration

Comments

András, 19.09.2018, 00:30
Én kezdettől nagyon hiányolom - nyilván a kcal szerinti rendezésnek van messze a legtöbb értelme. Egy fogyást segítő oldalon viszonylag ritkán akarjuk pl . cink tartalom alapján rendezni vagy megtalálni az aktuális csokit. :) Az adatbázis tisztítás sosem árt, de elég sok helyes adat van benn ahhoz, hogy a kcal rendezés sokat segítsen. A többi tápanyag esetén még több hibás vagy hiányos adat lehet.
András, 19.09.2018, 03:37
A kcal szerinti rendezést egyébként már azelőtt akartam javasolni, hogy volt bármilyen rendezés. És akkor már még egy szempont szerintit: abc. Mert az is kimaradt. Illetve ha egyszer megvalósulna az a vágyam, hogy az ételekre az adatok megbízhatósága alapján értékelő rendszer működik, akkor majd az (átlag) értékelés szerint.
Gertrúd, 05.12.2018, 14:23
Egyetértek az előttem szólalókkal. Nagyon hiányolom az abc és a kalória szerinti sorrendeket.
András, 04.04.2019, 20:53
Volt evvel valami haladás az eltelt bő félévben?
Nagyon hiányzik ez a funkció, és nem látszik nehéznek a sok (elég fölösleges) szempont mellé a kalóriát és az abc-t is betenni. Még tisztítás nélkül is hasznos lenne: ha ismerem a csomagolásról a kalóriát , sokkal könnyebb megtalálni az ételt.
Kik/mik azok a korrektorok?
András, 10.04.2019, 16:17
Egyébként ha eleve a kcal miatt lett a rendezési lehetőség, csak véletlenül kimaradt, és hamarosan meglesz, akkor miért "Idea status: under consideration"? Egy "In process" biztatóbb lenne. (Pláne "Completed".) :)
Ridita, 04.01.2020, 06:30
Jó lenne egy olyan lehetőség, hogy a megadott kalóriatartalom +- 100 kalóriával rá lehetne keresni mások menüjére. Én nem bánnám, ha mások is látnák, hogy mit eszek és ötleteket lehetne meríteni, hogy mi fér bele ennyi kalóriába.

Leave a comment