24place
KalóriaBázis fejlesztés ötletek All the ideas and discussions
22 votes Vote

Pontosabb adatok kerekítés nélkül

Sajnos ha pl a fehérje 2,2 akkor csak a 2es jelenik meg. Jó lenne ha teljesen pontosan jelenne meg, mert kisebb mennyiségnél is okozhat viszonylag nagy eltérést

Zafi , 19.09.2018, 08:47
Idea status: under consideration

Comments

Viktor, 22.09.2018, 09:49
Nem hiszem hogy azon tizedes pontossági "hibán" múlna a fogyókúrád!

Annyira pontosan úgyse tudod kiszámolni hogy adott nap mennyi az igényed(melyik tevékenység mennyit fehérjét fogyasztott), tized pontosságra épp ezért azt se tudod hogy mennyi pontosan az a mennyiség amit be kell vinned hogy pótold amit elhasználtál. Meg amúgy is diétánál minimum mindig meg kell lenni fehérjéből hogy ne legyen izom veszteség. Kcal-ra kell figyelni meg a többi makro tápanyagra.

Kisebb menyiségnél is nagyobb eltérés? Mennyiség mindegy mert úgyis annyi fehérje lesz benne amennyi "van" a bevitt táplálékba csak fel vagy le fog kerekíteni szóval 1 gramm eltérés lehet legtöbb.
Emeshe7826, 25.09.2018, 06:30
Én azt vettem észre, hogy a makróknál jól számolja. Ha pl. még 2 g fehérjét kellene aznap ennem, és egy ételnél ennyi van feltüntetve, de az valójában 1,8 g, akkor nem vált át pirosba a fehérje, hogy elértem a teljes keretet. Azt fogja kiírni, hogy még 0 g fehérjét kell bevinnem. :) Plusz ha bemegyünk az ételeknél az infoba (I betű), ott pontosan ott vannak a makrók, a tizedes is fel van tüntetve.

Leave a comment