32place
KalóriaBázis fejlesztés ötletek All the ideas and discussions
11 votes Vote

Személyes üzenet küldése más felhasználóknak

Van néhány olyan felhasználó, akivel szívesen váltanék személyes üzeneteket, de érhető módon sokan szeretnék megőrizni az anonimitásukat is és nem szívesen írják ki személyes adataikat, e-mail címüket a fórumba.

Ridita , 19.09.2018, 11:49
Idea status: under consideration

Comments

feketeinci, 21.09.2018, 05:48
Vedd fel az illetőt kapcsolt felhasználónak, jelezd a fórumban neki hogy ő is fel tudjon venni, ha kölcsönösen bejelöltétek egymást, máris kész a kontakt, megkapjátok egymás email címét.

A magam részéről nem szívesen fogadnék üzeneteket válogatás nélkül bárkitől.
drisztina, 29.09.2018, 13:42
Sosem használtam a „kapcsolt felhasználó” funkciót. Azonban az oldal kapcsolt felhasználókra vonatkozó leírása alapján azt gondolom, hogy, ha kapcsolt felhasználóként megjelölsz valakit, az látja az étkezési naplódat, a receptjeidet (ebből adódóan feltételezem, hogy minden olyan más adatodhoz is hozzáférhet, amit rögzítettél a fiókodban).

Én pont annak nem örülnék, ha idegeneket kellene a fiókomba „beengedni” egy” rapid randi” alkalmából, míg ridita felvetése alapján bármikor megválogathatnám, hogy kivel/kitől akarok üzeneteket váltani/kapni.

Úgyhogy én ezt az ötletet, (bár semmi szükségem rá) de megszavazom.
András, 10.04.2019, 15:22
Nekem vannak (kölcsönösen) kapcsolt felhasználóim, de nem úgy látom, hogy megkapnánk egymás email címét. Nem tudom, te hol véled azt látni.
Viszont nem csak látjuk, szerkeszteni, törölni is tudjuk egymás étkezési adatait. Úgyhogy ez jelenleg pont másra jó.
Viszont szerintem is hasznos lenne, ha (pl. kapcsolt felhasználók, vagy vmi ehhez hasonló relációban) tudnának _a rendszeren belül_ üzeneteket küldeni egymásnak a rendszerrel kapcsolatban.
feketeinci, 29.09.2018, 20:27
Minden adatomat látja, ha...megtartom ezt a felhasználói viszonyt.
De ha a visszajelölés megtörténik, és bontom a kapcsolatot, csak az email címe marad meg. Nem kötelező kapcsolatban maradni senkivel, akivel nem akarsz kapcsolatban lenni.

Én használom, és szeretem is ezt a lehetőséget. Akivel fenntartom a kapcsolatot, annak szívesen látom a receptjeit, vagy figyelem a "fejlődését".
Nem egyszer írtam már emailt kapcsolt felhasználónak, mert pl. cél módosításakor elírta az adatait, és a magasságát a súlyához írta be, vagy rákérdeztem hogy miként is fordulhatott az elő, hogy tegnap megevett 2 tábla csokit.....csak nem valami gond van? Főzési technika miatt is írtam már emailt, és levelekben meg tudjuk ezt dumálni. Volt akivel telefonszámot is cseréltem.
Szerintem működik. Nem kell minden kapcsolt felhasználói kérést elfogadni, így elkerülhető hogy olyan személy kapja meg az email címünket akinek azt nem akarjuk megadni.

Én továbbra sem fogadnék szívesen üzeneteket bárkitől. A fórum erre ad lehetőséget.

Leave a comment