7place
KalóriaBázis fejlesztés ötletek All the ideas and discussions
111 votes Vote

Sport tevékenység megadása kmben!

Például gyaloglás, futás, biciklizés esetén ne csak az időt lehessen megadni mert én például ezt nem figyelem. Hanem lehessen megadni a távot amit teljesítettünk

Laura , 19.09.2018, 13:22
Response from the site administrator
kaloriabazis, 22.09.2018
Végülis ezekre az oldal fel van készítve, terveztük is még 5 éve, hogy betesszük, egy kis számolás szükséges ehhez, majd megcsinálom.
Idea status: scheduled

Comments

Attila Csoknyai, 22.09.2018, 20:34
Meg lehet most is, én csináltam a saját reg-emben különböző értékeket, hisz nagyon nem mindegy, hogy milyen bringával, milyen terepen, milyen tempóval mész pl, akár a dupláját is elfogyaszthatod adott kilométeren. Általános értéket írni az semmit nem érne, csak becsapod magad vele.
Gabo, 25.01.2019, 09:54
Rengeteg olyan sporttevékenység van, amit nem időben vagy távban érdemes mérni. Legegyszerűbb példa a fekvőtámasz: ezt sokkal inkább darabra, szériára (rögzített darab/széria számmal) kéne mérni, mégis időre lehet most csak felvinni, és azt sem értem így mit jelent a "könnyen", "intenzíven", stb. variáció. Vagy kéne hozzá egy magyarázat, hogy pl. a "könnyen fekvőtámaszozás" azt jelenti, hogy 5 percenként megcsináltam 1-et.

Leave a comment